Din bedemand i Børkop og omegn

Din bedemand i Børkop og omegn

Døden er en uundgåelig del af livet, og uanset om den kom ventet eller uventet, kan det være svært at acceptere og håndtere, at en af vores kære ikke længere er iblandt os. Som din lokale bedemand i Børkop og omegn, herunder landsbyerne Gauerslund, Brejning, Gårslev, Smidstrup, Pjedsted, Erritsø, er vores fornemmeste opgave at hjælpe dig igennem en svær tid. Det kan vi gøre ved at stå for noget af det papirarbejde, der skal udføres i forbindelse med et dødsfald, og at arrangere et sidste farvel holdt i afdødes – og din – ånd. Sammen finder vi en form på højtideligheden, som du ønsker og vi står for det praktiske.

Begravelse i Børkop og omegn

Vores lange erfaring som bedemænd i og omkring Børkop gør, at vi ved alt, der er værd at vide om kirker i området, om traditioner og skikke, og omkring hvilke blomsterhandlere der er. Vi kan også være behjælpelige med at finde et sted at holde mindesamvær, hvis du ønsker det, samt arrangere kaffebord.

Bisættelse i Børkop og omegnsbyer

Også i forbindelse med en bisættelse i Børkop og Gauerslund, Brejning, Gårslev, Smidstrup, Pjedsted, Erritsø har vi god erfaring med at arrangere højtideligheder – enten fra en kirke eller fra sygehuskapel eller kirkegårdskapel. Vi står naturligvis for at bringe kisten til krematoriet i forbindelse med en bisættelse og tilbyder efterfølgende at bringe urnen til det sted, du ønsker.

Brug os som din lokale bedemand

Når du bruger Bedemanden Børkop som din lokale bedemand i Børkop og omegnsbyerne, begynder vi altid med en indledende snak. Den kan foregå hos os på Søndergade 1A eller hjemme hos dig – det er helt op til dig, og hvad du foretrækker. Vi taler om, hvorvidt du ønsker, afdøde skal kremeres eller jordfæstes (bisættelse eller begravelse), og herefter om, hvor du ønsker højtideligheden – og hvordan den skal foregå. Du bestemmer selv, om du vil deltage i nogle af de praktiske opgaver eller overlade det hele til os.

Besøg os i Børkop

Du er altid velkommen til at besøge os i vores forretning (efter forudgående aftale) på Søndergade 1A i Børkop. Vi kan mødes til en uforpligtende snak, eller du kan ringe til os på telefon 75 86 66 88. Vi tager telefonen hele døgnet. Du kan også skrive til os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. .