Find din lokale bedemand i Fredericia


Find din lokale bedemand i Fredericia

Hvis du har brug for en bedemand i eller omkring Fredericia, er Bedemanden Børkop det nære valg. Hos os får du en støtte i sorgen og vished om, at du er i trygge hænder. Vi hjælper dig gennem den første, turbulente tid efter et dødsfald og står for alt det praktiske, så du kan koncentrere dig om at tage afsked på den måde, der er rigtigst for dig.

Brug din bedemand til alt det praktiske

Et dødsfald udløser en vis mængde papirarbejde, og det kan være svært at overskue midt i sorgen. Hvis du ønsker det, står vi gerne for den del, lige som vi også gerne arrangerer en begravelse eller bisættelse efter dine – og/eller evt. afdødes – ønsker. Vi kan hjælpe med at finde et egnet sted til et eventuelt mindesamvær efter højtideligheden, og så kan vi naturligvis hjælpe dig med både at finde og booke kirke eller kapel. Kort sagt kan vi hjælpe med alt det praktiske arbejde, der er omkring et dødsfald, samtidig med at vi kan tilbyde nærvær og støtte.

Begravelse og bisættelse i Fredericia

Som lokalkendt begravelsesforretning kender vi alle kirker og kapeller i og omkring Fredericia samt de lokale skikke og traditioner, der måtte være. Er der en kirke, du foretrækker frem for en anden, vil vi naturligvis gøre, hvad vi kan for at arrangere højtideligheden i den, men er den optaget, gør vi, hvad vi kan for at finde et værdigt alternativ. Ønsker du pynt i kirken og/eller på kisten, hjælper vi gerne med at etablere kontakt til en blomsterhandler, der kan levere blomster i en stil, der matcher dine ønsker.

Bedemanden i Børkop - din bedemand i Fredericia

Når du indgår en aftale med os om at bruge Bedemanden Børkop som din bedemand i og omkring Fredericia, begynder vi med at tage en snak om dine ønsker og forventninger til samarbejdet og til højtideligheden som sådan. Vi kan mødes i vores forretning i Børkop, eller vi kan komme hjem til dig – det er helt op til dig. I løbet af samtalen klarlægger vi, om du ønsker, vi skal stå for det hele, eller du gerne vil arrangere dele af det. Vi kan gøre det præcis, som du foretrækker.

Besøg os

Hvis du gerne vil have en uforpligtende snak med os, uden du dermed behøver at indgå en aftale med os, er du velkommen til at kigge forbi vores begravelsesforretning på Søndergade 1A i Børkop. Vi tager imod i forretningen efter forudgående aftale, og vi er altid til at få fat i på telefon eller mail.

Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Tlf.: 75 86 88 66 (åben hele døgnet)