Historie

Bedemanden Børkop og omegn - en forretning med lokal indsigt

I år 2000 startede Ella Sinding og Simon Møller Simonsen Trekantens Begravelsesforretning over for købmanden i Tiufkær. Ella og Simon havde i 1999 overtaget Boesens Begravelsesforretning i Vejle.

Da Simon Møller Simonsen er født og opvokset i Tiufkær ved Smidstrup, var det nærliggende at lave en filial i fødebyen, som kunne dække området syd og øst for Vejle.

Forretningen, Bedemanden i Børkop og omegn, blev grundlagt i 2009, og året efter blev Trekantens Begravelsesforretning lagt ind under Bedemanden i Børkop og flyttet til den fælles adresse Søndergade 1A, Børkop.

Bedemænd ansat i Bedemanden Børkop og omegn hjælper ikke kun med begravelse og bisættelse i Gauerslund sogn i Børkop, men kommer gerne i hele den gamle Børkop Kommune, f.eks. Brejning, Gårslev, Skærup og Smidstrup. Vi har også lokalt kendskab i Fredericia, Pjedsted, Herslev og Taulov.

Indehaverne Ella Sinding og Simon Møller Simonsen bor privat i Bredsten og dækker herfra også området nord for Kolding, f.eks. Ågård, Øster Starup, Viuf og Almind.