Min sidste vilje

 

Dette er min sidste vilje!

Hos os kan du planlægge din egen bisættelse. Min sidste vilje, er en mulighed for at sige et sidste farvel til familien og samtidig tage byrden af deres skuldre, når sorgens tid indtræffer. Flere og flere vælger denne løsning, da vi ved, at det er en stor opgave for familien at varetage de mange praktiske beslutninger der opstår i forbindelse med et dødsfald.

Når du vælger selv at planlægge din begravelse, kan du hjælpe din familie til, at de kan koncentrere sig om at bearbejde sorgen hos dem selv og jeres nærmeste.

Da det samtidig er en måde at sende en sidste hilsen, er det en løsning flere og flere tager brug af. Du kan tale med os om alt. Det gælder både følelser og det økonomiske. Du er velkommen til at kontakte os og høre mere om dine muligheder, også inden en eventuel aftale indgås.

Min sidste vilje er også et sidste farvel

Mange vælger i dag at varetage planlægningen af deres begravelse inden de dør. Dette er en stor støtte for de efterladte.

Med stort lokalkendskab i Vejle, Børkop, Give, Fredericia, Horsens, Hedensted, Tørring og Bredsten hjælper vi dig gene med at skrive "Min sidste vilje"

Du kan kontakte os på mail, på telefon, eller ved at besøge os for en personlig snak om dine muligheder.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Vi kan sende formularen med post eller den kan hentes i forretningen.

Få tilsendt “Min sidste vilje” med posten ved at skrive til os i kontakt formularen, klik her.

Hent brochuren her