Blomster

Blomster hører sig til ved en begravelse eller bisættelse. Hos Bedemanden Børkop og omegn kan vi være behjælpelige med at bestille alle former for blomsterpynt til højtideligheden – både den, der skal på kisten, og den, der skal være i kirken eller kapellet, hvis relevant. Du vælger selv, hvilken blomsterhandler, du vil have blomsterne fra.

Hvordan blomsterpynten skal se ud, og hvilke blomster der skal indgå, er naturligvis også noget, du selv bestemmer. Hvis afdøde havde en yndlingsblomst, er det oplagt at lade den være en del af eksempelvis kistepynten. Savner du inspiration, har vi billedmateriale af en række forskellige kistepynt, du kan tage udgangspunkt i.

Det er desuden muligt for den nærmeste familie at bestille kranse, bårebuketter og/eller dekorationer gennem os. Disse kan imidlertid også bestilles via din personlige mindeside, hvor de efterladte også kan skrive en hilsen, tænde et lys og mindes.

Bedemanden Børkop og omegn står gerne for transporten af blomsterne fra stedet for højtideligheden til gravstedet, hvis dette ikke ligger umiddelbart i forbindelse med kirken/kapellet.

Blomster