Højtideligheden

Der er mange ting at tage stilling til, når der sker et dødsfald. Hvis afdøde har sagt eller skrevet noget om, hvordan vedkommende gerne vil have højtideligheden til at foregå, er der noget at tage udgangspunkt i, men i mange tilfælde står de efterladte på bar bund og må selv træffe en masse beslutninger.

Hos Bedemanden Børkop og omegn hjælper vi med at arrangere og strukturere højtideligheden midt i en turbulent tid, hvor tankerne som oftest kredser om alt andet end praktiske detaljer. Ved det indledende møde med os drøfter vi, hvorvidt afdøde skal bisættes eller begraves, hvor og hvornår højtideligheden skal holdes (sognekirke eller anden kirke, afdøde var knyttet til, eller kapel på kirkegård, sygehus eller et helt andet sted), om der skal holdes mindesamvær efterfølgende – og hvor – mv. Vi taler også om blomster på kisten og i kirken eller kapellet, om gravsted og gravsten og om en eventuel dødsannonce. Vi kan hjælpe med at arrangere og koordinere det hele, så du kan få sagt et godt og mindeværdigt farvel.

Ofte er alle aftalerne på plads, når det indledende møde er slut. I enkelte tilfælde kan det dog ske, at de sidste aftaler først falder endeligt på plads i dagene efter.

Højtideligheden