Kiste, urne og ligtøj

Valg af kiste og urne

Hos Bedemanden Børkop og omegn har vi et bredt udvalg af kister og urner. Ud fra en række fotografier tages der stilling til hvilken kiste og eventuelt urne der ønskes.

Vores kister leveres fra firmaet Fuglebjerg Kistefabrik. Vi tilbyder kister i mahogni, natur træ, eg, kirsebær, birk eller hvid. Derudover findes der forskellige dekorationer på kisterne.

Fuglebjerg Kistefabrik syd for Slagelse fremstiller kister. Men virksomheden er ikke bare en almindelig kisteproducent. Ud over udelukkende at fremstille kister i høj kvalitet, gør Fuglebjerg Kistefabrik nemlig en hel del ud af at fremstille kister med grøn samvittighed. Det betyder, at virksomheden bidrager til den almennyttig organisation Plant et træ, der på vegne af sine medlems-virksomheder investerer i træprojekter rundt omkring i bl.a. Danmark.

Træprojekterne, der hovedsageligt består af hurtigvoksende træer, føres ud i livet, fordi træer generelt bidrager positivt til klimaet og naturen i det hele taget. Det gør de, fordi de binder og optager en masse CO2 og på den måde ’opvejer’ den CO2, Fuglebjerg Kistefabrik udleder i sin produktion (f.eks. el, varme, transport, afskaffelse af affald). 

Som leverandør lever Fuglebjerg Kistefabrik op til værdier som tillid, ærlighed og respekt. Værdierne bliver håndhævet i alle henseender, og nu altså også i forhold til naturen. Værdierne er også medvirkende til, at Bedemanden Børkop samarbejder med netop denne leverandør.

Hvis afdøde skal bisættes har vi også et større udvalg af let forgængelige urner, som er lavet af plantefibre. Der findes urner i flere forskellige farver og nogle med mønstre af blomster. Vi kan også skaffe urner af metal, keramik, terrakotta og stentøj men på mange kirkegårde koster det ekstra at bruge ikke-forgængelige urner.

Hvilket tøj skal afdøde have på?

Vi har også mulighed for at levere ligtøj samt ligsengetøj. Vi oplever dog, at de pårørende efterhånden beder om at afdødes eget tøj og sengetøj benyttes, da det er mere personligt. 

Vi står selvfølgelig klar til at vejlede dig, så du træffer det rigtige valg – kontakt os gerne på telefon 75 82 07 25.

Vi hjælper med at træffe valget

Da du som pårørende skal træffe flere valg, står vi klar til at hjælpe dig. Det er vigtigt for os, at du træffer det rigtige valg. Hvis du har brug for et ekstra besøg, tager vi gerne forbi, hvis du bor i områderne omkring Vejle, Børkop, Give, Fredericia, Horsens, Hedensted, Tørring, Egtved og Bredsten.

Se endvidere fanebladene mærket kister og urner.

Kiste, urne og ligtøj